EM-karsinnat
Slovenia – Itävalta
Sunnuntai 13.10. klo 21:45

Taistelu Euro 2020 -paikoista jatkuu kiivaana sunnuntaina ja G-lohkossa jaossa olevista paikoista on todella kova kisa. Niinpä Slovenian ja Itävallan välisessä ottelussa panokset ovat erittäin kovat. Lohkoa johtaa kovatasoinen Puola ja kaikkien yllätykseksi myös Pohjois-Makedonia on ilmoittautunut mukaan taisteluun kisapaikasta. Siispä sunnuntain ottelut ovat erittäin mielenkiintoisia juuri G-lohkossa.

Slovenia jatkoi karsintoja torstaina häviämällä Pohjois-Makedonialle vieraissa 2-1. Tämä oli jonkinmoinen takaisku kahden kovan kotivoiton jälkeen. Slovenialaiset olisivat ansainneet pelitapahtumien varjossa ottelusta jotain. Tappio lisäsi menestyspaineita slovenialaisten niskaan ja tästä ottelusta fanit kelpuuttavat vain voiton. Matjaz Kek lähtee todennäköisesti otteluun tiukan puolustuksen kautta.

Itävalta on hyvässä putkessa karsintojen huonon alun jälkeen. Ainoa pistemenetys viimeiseen viiteen otteluun on vierastasapeli Puolaa vastaan. Torstaina Israel kaatui lukemin 3-1 tasapainoisen esityksen jälkeen. Franco Fodan suojatit eivät lamaantuneet Israelin johtomaalista, vaan jauhoivat tarvittavat maalit täyteen pistepottiin. Itävaltalaiset ovat tällä hetkellä loistavassa iskussa.

Lyö vetoa ottelusta:

Molemmat joukkueet ovat alakerrastaan tiukkoja yhdistelmiä. Tämä yhdessä ottelun tärkeyden kanssa lupailee ottelusta erittäin tiukkaa taistoa ja maaliodottama ottelussa on normaalia alhaisempi. Vähämaalisuus kelpaa myös vetoihin: vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 1,67.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO