Valioliiga
Southampton – Leicester
Perjantai 25.10. klo 22:00

Myös Valioliigassa pelataan perjantaipeli, kun sarjataulukon eri päissä majailevat Southampton ja Leicester ottavat yhteen. Southamptonin kausi ja viimeaikainen kunto ovat molemmat olleet vaisuja, kun taas Leicester on pelannut alkukauden tulosten valossa hyvin vakuuttavasti. Molempien otteet tulevat todennäköisesti tasaantumaan sarjan edetessä – en usko sarjataulukon puhuvan totuutta joukkueiden tasoerosta.

Southampton on saanut vain yhden pisteen viimeisestä neljästä valioliigaottelustaan ja asema sarjataulukossa on putoamisviivan päällä. Joukkue kyllä luo maalipaikkoja, mutta viimeistelyn suhteen on todella nihkeätä. Loukkaantuneena ollutta Moussa Djenepoa tarvittaisiin kipeästi tuomaan lisätehoja. Lisäksi kotisaldoon tarvittaisiin kipeästi parannusta, mutta itseluottamusta tihkuva Leicester on siihen nähden kova haaste.

Brendan Rodgersin pumppu nimittäin napsii pisteitä kovalla sykkeellä ja niitä tulee vaatimattomammallakin esityksellä, kuten viime viikonloppuna Burnleytä vastaan. Joukkue elää tällä hetkellä hyvällä kotisaldollaan – vieraissa Ketut eivät ole aivan samanlainen uhka. Jamie Vardy elää uutta kevättä ja on tehnyt tähän mennessä jo kuusi maalia. Rodgers odottaa James Maddisonin kuntoutumista ja keskikentän kurko saattaa olla jo perjantaina kehissä.

Lyö vetoa ottelusta:

Southampton ei välttämättä ole niin suuri altavastaaja kuin kertoimet antaisivat ymmärtää. Enemmän kiinnostaa kuitenkin runsasmaalisuus – Leicesterin vierasmatseissa tuppaa syntymään maaleja ja Southamptonilla on ollut puolustuksen kanssa vaikeuksia. Vetosuositus on siis Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,88.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO