Norwich kohtaa sunnuntaina huippujännittävässä Valioliigan ottelussa Manchester Unitedin. Casino Winner pistää kirjavat pyykkiin ja tarjoaa Teemu Pukin avausmaalista 100 euron ilmaisvedon normaalin voiton lisäksi.

Jos Pukki tekee avausmaalin, sinulla on montakin syytä juhlaan. Kun panostat kohteeseen vähintään euron, saat vedon osuessa normaalin kertoimen lisäksi 100 euron ilmaisvedon.

Lunasta huipputarjous näin:

  1. Avaa tili ille TÄSTÄ.
  2. Talleta.
  3. Lyö vähintään 1€ veto Pukin avausmaalin puolesta.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain in uusille asiakkaille. Lunasta tarjous ennen pelin alkua eli ennen sunnuntaita klo 18:30. Saat Pukin tehdessä ottelun avausmaalin 100 euron ilmaisvedon normaalin voiton lisäksi maanantaihin klo 16:00 mennessä. Bonusraha tulee kierrättää yhden kerran vähintään 1,50 -kertoimisilla vedoilla.

Pääseekö Pukki maalintekoon?

Teemu Pukki osoitti Armenia-pelissä olevansa maailmanluokan viimeistelijä. Pukin oikea-aikaiset nousut puolustuslinjan taakse sekä kliiniset sijoitukset maalivahdin ohi ovat muodostuneet suomalaisen supertähden tavaramerkiksi.

Valioliigassa Pukki ei ole hetkeen merkkauttanut itselleen maaleja – kuiva kausi on kestänyt nyt neljä ottelua. Eivät miehen taidot ole kuitenkaan minnekään kadonneet – Pukki on yhä vedossa. Ilmaisvedon tuoma ainutlaatuinen odotusarvo kannattaa siis poimia talteen.

LUNASTA TARJOUS