Mestarien Liiga
Tottenham – Bayern München
Tiistai 01.10. klo 22:00

Mestarien Liigan toinen lohkokierros pelataan viikolla ja tiistain nostona otamme kamppailun kovemmasta päästä – Tottenham isännöi Bayern Müncheniä Lontoossa. Tottenhamin vaikeaa syksyä on käsitelty aiemminkin veto-osastollamme ja viimeksi lauantaina vastapeli Tottenhamiin oli tuottoisa, kun Southamptonin 1,5 maalin tasoitus piti. Tiistaiksi vastus kovenee oleellisesti.

Spurs joutui lauantaina tekemään täyden päivätyön, sillä Serge Aurierin ulosajo puolen tunnin kohdalla vaikeutti asioita huomattavasti. Perusluokallaan Mauricio Pochettinon miehistö onnistui kääntämään ottelun hyväkseen, mutta isossa kuvassa Spurs on kaukana parhaastaan. Myöskään Mestarien Liiga ei alkanut kovin hyvin, kun Olympiakosin kanssa jäätiin tasapeliin – ja loppujen lopuksi matsissa olisi voinut käydä vielä huonommin. Poissa muonavahvuudesta ovat edelleen Giovani Lo Celso sekä Ryan Sessegnon.

Bayern München johtaa Bundesligaa kuuden kierroksen jälkeen, eikä sillä ole vielä tappioita tilillään. Mestarien Liigan avauskierroksella Niko Kovačin suojatit hoitelivat Crvena Zvezdan selkeästi 3-0. Ottelun lukemat pysyivät tiukkoina suhteellisen pitkään, mutta voittajasta ei ollut missään vaiheessa epäselvyyttä. Bayernin hyökkäys on murhaavalla tasolla, eikä muillakaan osa-alueilla ole juuri valittamista. Poissa kokoonpanosta ovat Leon Goretzka sekä Jann-Fiete Arp. Lucas Hernández ja Ivan Perisic ovat joukkueen mukana, mutta pelaamisesta ei ole vielä varmuutta.

Lyö vetoa ottelusta:

Tottenham jatkaa vastapelijoukkueenani, sillä se ei edelleenkään näytä järin hyvältä. Bayernin tasoista nippua vastaan kaiken pitäisi olla kunnossa. Tällä hetkellä siltä ei vaikuta, joten vetosuositus on Bayern München voittaa ottelun kertoimella 2,18.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO