Argentiinassa ja Meksikossa surraan traagista nuoren jalkapalloilijan hengen vienyttä tapaturmaa. 23-vuotias Ezequiel Esperón menehtyi varhain sunnuntaiaamuna Buenos Airesissa pudottuaan kuudennen kerroksen parvekkeelta.

Esperón vietti iltaa ystäviensä kanssa ja nojasi parvekkeen kaiteeseen, joka petti tämän alta. Hänet julistettiin kuolleeksi sairaalassa.

Keskikentällä pelannut Esperón oli argentiinalaisen Atlético All Boysin kasvatti. Hän pelasi viimeksi brasilialaisessa Grêmiossa lainalla meksikolaisesta Atlantesta. Atlanten riveissä Esperón oli viettänyt puolitoista kautta, nauttien fanien suuresta suosiosta. Kaikkiaan Esperón pelasi Atlanten riveissä Meksikon toisella sarjatasolla ja cupissa 31 ottelua.

Atlante FC 🐎⚽️

@Atlante
Lamentamos profundamente el fallecimiento de Ezequiel Esperón, miembro querido en la familia Azulgrana.

Un abrazo hasta el cielo.

Lähteet: Mediotiempo ja Milenio