USA:n huippulupaus teki historiaa – paukutti hattutempun alle 13 minuutissa!

© Kuva: Getty Images

Yhdysvaltojen nuori lupaus Weston McKennie teki nopeimman hattutempun USA:n maajoukkuehistoriassa, kun jenkit murskasivat Kuuban 7-0-lukemin CONCACAF Nations Leaguen avausottelussa perjantai-iltana.

Bundesliiga-seura Schalkea edustava McKennie avasi maalitilinsä jo 30 sekunnin pelin jälkeen. Toinen osuma syntyi neljä minuuttia myöhemmin, ja hattutemppunsa nuorukainen sinetöi 13 minuutin kohdalla.

USA johti ottelua jo 6-0 ensimmäisen puoliajan jälkeen. McKennie rekisteröi myös yhden syöttöpisteen nimiinsä, kun 19-vuotias Joshua Sargent, oman maalin tehnyt Dario Ramos ja kolme maalia syöttänyt Jordan Morris osuivat kaikki ennen taukovihellystä.

Toisen puoliajan ainokaisesta vastasi Chelsean laitahyökkääjä ja USA:n kapteeni Christian Pulisic.