Suomen naisten A-maajoukkue on pannut Vaasassa täyteen täydellisen jalkapallokarusellin. Helmarit johtaa EM-karsintaottelua Albaniaa vastaan murskaavasti 4-0, kun ottelua on pelattu vain 25 minuuttia.

Johtomaalin Suomi teki jo kolmannella minuutilla, kun toppari Anna Westerlund puski kulmapotkun maaliin. Kuusi minuuttia myöhemmin Sanni Franssi löysi maalin edustalta täysin vapaaksi unohtuneen Heidi Kollasen, joka käytti maalipaikkansa kylmänrauhallisesti ja muutti lukemiksi 2-0.

3-0 -maali oli Sanni Franssin upea tyylinäyte. Linda Sällström syötti, ja Franssi teki upealla ”hannutihismäisellä” takavasaralla Suomen kolmannen maalin. Tästä kului taas vain kaksi minuuttia, kunnes Ria Öling lisäsi alakulmavedollaan Suomen johtonumeroiksi vain 4-0. Tämänkin maalin alusti Sällström. Pelattiin vasta 19. minuuttia, kun Suomi johti jo 4-0.

Vaasan yleisö todella viihtyy ottelussa, sillä Albania on ollut ottelussa täysi vastaantulija. Helmarien peli-ilme puolestaan on todella iloinen.

Ottelua voi seurata Yle TV2:ssa.