VPS:n putoaminen Veikkausliigasta varmistui – päävalmentaja: ”Emme onnistuneet yhdessä korjaamaan näitä ongelmia”

© Kuva: Juha Tamminen
Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

VPS:n putoaminen Veikkausliigasta varmistui sunnuntaina.

HIFK voitti VPS:n Vaasassa maalein 3-2 ja samaan aikaan KPV kukisti FC Lahden 4-1. VPS:n olisi pitänyt voittaa HIFK ja samalla toivoa, ettei KPV olisi päässyt pisteille Lahdessa, jotta vaasalaisilla olisi ollut vielä mahdollisuudet liigakarsintaan oikeuttavalle sijalle.

VPS:n päävalmentaja Christian Sund kommentoi HIFK-ottelua ja sarjasta putoamista seuran julkaisemassa otteluraportissa.

– Olemme totta kai pettyneitä. Pettymys ei johdu vaan tästä pelistä, vaan koko kaudesta. Emme ole onnistuneet yhdessä korjaamaan näitä ongelmia.

– Meillä oli mahdollisuus, mutta toki KPV:n olisi pitänyt hävitä oma pelinsä. Olisimme silti halunneet lopettaa kotipelit hyvään tulokseen, mutta emme pystyneet siihen tänään, Sund totesi VPS:n tiedotteessa.

VPS on voittanut kuluvalla veikkausliigakaudella vain kaksi ottelua ja on yhdeksän pisteen päässä toiseksi viimeisellä sijalla olevasta KPV:sta, kun sarjaa on yksi kierros pelaamatta. KPV kohtaa karsinnoissa TPS:n.

Moisanderin Werder vetoideana! Lue ennakko & lunasta talletusbonus!