15 000 euroa! – Huuhkajien Liechtenstein-otteluun myydään järkyttävän hintaisia lippuja

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen A-maajoukkueella on mahdollisuus perjantaina varmistaa EM-kisapaikka, kun Helsinkiin tulee EM-karsintaottelussa vieraaksi Liechtenstein. Loppuunmyytyyn otteluun myydään tällä hetkellä internetin syövereissä todella kalliita lippuja.

Esimerkiksi Huuto.net-sivustolla kallein yksittäinen ottelulippu maksaa peräti 15 000 euroa. Lippu on Suomen maajoukkueen kannattajien päätykatsomoon, Pohjoiskaarteeseen. Ainakaan vielä jutun julkaisuun mennessä (keskiviikko klo 19.24) kyseisen kohteen hintapyyntöön ei ollut vastattu. Kallein tarjous tähän mennessä oli 350 euroa, joka oli hylätty.

Samaisella sivustolla kaupitellaan enemmänkin lippuja otteluun. Osa myy kahta lippua ja osa yksittäisiä lippuja. Muutamissa kohteissa kyseessä on huutokauppa tiettyyn kellonaikaan asti. Toisissa kohteissa on myös asetettu jokin hinta, jolla kaupat syntyvät, kuten edellä mainitussa 15 000 euron lipussa.

Huutokauppakohteita on useampia ja hinnat pyörivät 139 eurosta 350 euroon. Tuplalippua myytiin halvimmillaan 160 eurolla, mutta kalleimmasta tuplalipusta sai pulittaa 1200 euroa. SuomiFutis-sivuston saamien tietojen mukaan tuplalipuista on enimmillään maksettu peräti 800 euroa.

Lisäksi SuomiFutis-sivuston saamien tietojen mukaan Tori.fi-sivusto on pyrkinyt kitkemään lippujen kaupittelun kokonaan sivustollaan, koska alkuperäisten lippujen myyjä Ticketmaster kieltää jälleenmyynnin.

Suomi-Liechtenstein-ottelu myytiin loppuun jo hyvissä ajoin. Suomen mahdollinen EM-kisapaikka on kuitenkin herättänyt ennennäkemätöntä kiinnostusta lippuja kohtaan.

Lisäksi useissa kaupungeissa futishuumaan on reagoitu rakentamalla ulkoilmaan kisakatsomoita, joissa peliä voit katsoa jättiscreeniltä. Esimerkiksi Helsingissä kansa on kokoontumassa Kansalaistorille katsomaan Huuhkajien ottelua.

SuomiFutis arpoo Instagram-tilillään kaksi lippua ilmaiseksi perjantaiseen Suomi-Liechtenstein-otteluun. Lippukisa päättyy torstaina klo 23.59, joten vielä on aikaa osallistua. Pääset osallistumaan kisaan TÄSTÄ.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.