Valioliiga
Aston Villa – Newcastle
Maanantai 25.11. klo 22:00

Valioliigan kierros laitetaan maanantaina pakettiin, kun putoamisviivalla taiteileva sarjanousija Aston Villa testaa ennen maaottelutaukoa otteitaan parantaneen Newcastlen vireen. Villa lähti kauteen isoin satsauksin, mutta käytetty raha ei ole näkynyt pistepussissa. Newcastlelta kukaan ei odottanut tällä kaudella mitään, mutta joukkue on näyttänyt, ettei sitä voi ohittaa kevyesti.

Aston Villa pisti haisemaan siirtomarkkinoilla saadakseen Valioliigaan näyttävän paluun. Joukkueen yhtenäisyys tai laatu eivät ole silti riittäneet kovinkaan pitkälle ja kaudesta näyttää muodostuvan eloonjäämiskamppailu Dean Smithin suojateille. Villalla on kolme tappiota alla, eikä joukkue ole todellakaan näyttänyt hääviltä näissä kamppailuissa. Smith hikoilee tässä ottelussa erityisesti Tom Heatonin pelikuntoa, sillä kakkosvahti Jed Steer palaa tositoimiin vasta ensi vuoden puolella.

Newcastle näytti olevan ennen kautta syöksykierteessä, eikä juuri kukaan antanut hätäratkaisumanageri Steve Brucelle toivoa joukkueen peräsimessä. Alkukausi näyttikin todella surkealta, mutta viime kierroksilla Magpies on näyttänyt ihan oikealta valioliigajoukkueelta. Jamaal Lascellesin paluun on ilmoitettu venyvän ensi vuoden puolelle ja Sean Longstaffin pelikielto kattaa vielä maanantain ottelun. Muutamalla pelurilla on vielä edessä fitness test ennen ottelua.

Lyö vetoa ottelusta:

Jokunen viikko sitten tämä ei olisi tullut kuuloonkaan, mutta lyön vetoa, että Newcastle saa ottelusta pisteitä mukaansa. Joukkue on näyttänyt isäntiä paremmalta ja vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Newcastle +0.5 kertoimella 1,82.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO