Barcelonalle huonoja uutisia: Luis Suárezin ottelu päättyi etuajassa loukkaantumiseen

© Kuva: Getty Images
Jose Mourinho debytoi Spursin peräsimessä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

La Liigaa johtava FC Barcelona sai lauantai-iltana ikäviä uutisia, kun Luis Suárez jätti ottelun kesken.

Kokenut uruguaylainen sai avauspuoliskolla iskun jalkaansa ja pyysi lopulta itse vaihtoa 40. minuutin pelin jälkeen. Suárez pystyi kuitenkin pelaamaan vaihtoon saakka melko tavallisesti, joten parhaassa tapauksessa kyseessä ei ole mitään vakavaa.

Uruguaylaisen poissaolo olisi Barcalle luonnollisesti kova takaisku. Suárez on esiintynyt tähän mennessä kautta kymmenessä La Liga -ottelussa iskien kuusi maalia. Mestarien liigassa hän on puolestaan viimeistellyt kolmeen otteluun kaksi osumaa.

Jose Mourinho debytoi Spursin peräsimessä! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!