Valioliiga
Bournemouth – Manchester United
Lauantai 02.11. klo 14:30

Valioliigan lauantai alkaa varhaisella iltapäivämatsilla sarjassa top 10:ssä keikkuvien Bournemouthin ja Manchester Unitedin välillä. Isännillä on alla kaksi maalitonta tasapeliä, kun taas vieraat ovat ottaneet viikon sisään kaksi voittoa – yhden Valioliigassa ja yhden liigacupissa. Lauantain isoin kysymys on, miten Manchester United pystyy paikkaamaan tämänhetkiset loukkaantumisensa, joita riittää edelleen.

Bournemouthilla loukkaantumistilanne puolestaan paranee – ainoa merkittävä poissaolija on lauantaina David Brooks. Bournemouthin viime pelit ovat olleet tapahtumiltaan melko kuivia ja viime voitosta alkaa olla jo aikaa. Tämän lisäksi täytyy muistaa, että joukkueella on ollut alkukaudesta myös onnea. Ainakaan omassa rankingissani Eddie Howen suojatit eivät mahdu tällä hetkellä kymmenen parhaan valioliigajoukkueen porukkaan.

Manchester Unitedilla on lasaretissa tungosta, mutta ylöspäin Anthony Martialin palaaminen auttaa paljon. Viikolla liigacupin pelissä Ole Gunnar Solskjaerille tuli lisää huolia, kun Harry Maguire, Marcus Rashford ja Victor Lindelöf saivat kolhuja ja pelikunto on näillä miehillä vielä arvoitus. Lisäksi puolustuslinjassa on vajausta ja Paul Pogba puuttuu riveistä edelleen. Tuloksellisesti United on mennyt eteenpäin, mutta kannattaa muistaa, että viikolla joukkue pelasi vahvalla kokoonpanolla, mikä lisää rasituksen vaikutusta lauantaiksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun päällä on siis kysymysmerkkejä Unitedin kokoonpanojen suhteen. Bournemouth ei ole mikään under-joukkue isossa kuvassa ja United on alakerraltaan siipirikkoinen. Eniten tässä ottelussa kiinnostaa runsasmaalisuus, joten vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 1,85.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO