© Kuva: Getty Images

Burnley – Crystal Palace: Palace pitkästä aikaa Lontoon ulkopuolella

Valioliiga
Burnley – Crystal Palace
Lauantai 30.11. klo 17:00

Lauantain valioliigaotteluista Burnley – Crystal Palace ei ole ehkä seksikkäin mahdollinen, mutta vetomielessä ottelu kiehtoo aika mukavasti. Mukavan alkukauden pelannut Burnley on kahden ottelun voittoputkessa, kun Crystal Palace puolestaan on voittanut valioliigaottelun viimeksi lokakuun alussa. Pystyykö Burnley olemaan lauantaina kuskin paikalla vai saako vanha konna Roy Hodgson vieraiden rivit järjestykseen?

Burnleyllä on siis alla kaksi todella komeaa voittoa – sekä West Ham että Watford kaatuivat lukemin 3-0. Todennäköisesti näiden otteluiden tuoma buusti itseluottamukseen on merkittävä. Kotona Burnley on ollut vahva – ainoastaan Liverpool ja Chelsea ovat kairanneet vierasvoitot Turf Moorilta. Ashley Westwood kärsii tässä ottelussa pelikieltoaan ja Johann Gudmunssonin sekä Matej Vydran pelikunnot tarkastetaan vielä ennen ottelua.

Crystal Palacen viimeaikaiset tulokset eivät siis vakuuta, mutta toisaalta vastassa ovat olleet Manchester City, Arsenal, Leicester, Chelsea ja Liverpool – eli tuskin näistä otteluista turhan montaa pistettä oli budjetoitukaan. Erikoisuutena täytyy mainita, että Palace on viimeksi pelannut vieraspelin Lontoon ulkopuolella elokuussa. Burnleytä vastaan on viime aikoina pärjätty hyvin, mutta lauantaina Palace lähtee otteluun kiistatta haastajan asemista.

Lyö vetoa ottelusta:

Kaikkein eniten tässä ottelussa maistuu runsasmaalisuus. Burnleyn otteluissa on nähty maaleja ja lauantaina Palacekin saanee mahdollisuuksia maalintekoon. Vetosuositus on siis vähintään kolmen maalin puolesta: Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,15.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

Kertoimet ottelulleBurnley - Crystal Palace30.11.2019