Englantilainen jalkapalloyhteisö pysähtyi toukokuussa 2018, kun entinen valioliigapelaaja Jlloyd Samuel menehtyi auto-onnettomuudessa. Muun muassa Aston Villaa ja Boltonia edustanut Samuel törmäsi Range Roverillaan pakettiautoon, ja hänen autonsa syttyi tuleen. Juuri lapsensa kouluun vienyt Samuel menehtyi turmapaikalla.

Nyt Jlloyd Samuelin perhe on kuitenkin esittänyt uskaliaan väitteen. Sen mukaan Samuelin vaimo olisi lavastanut miehensä kuoleman vakuutuskorvauksen takia, ja pelaaja olisi edelleen elossa.

Menehtyneen pelaajan sisko Leslie-Ann Samuel ja sisarusten vanhemmat ovat valittaneet siitä, ettei kuolemansyyntutkija ja Chesterin poliisi sallineet perheen tehdä omia DNA-testejään palaneesta autosta löytyneille ruumiinjäänteille. Perhe uskoo, ettei Samuel istunut ratin takana kolarin sattuessa.

Leslie-Ann Samuel julkaisi kuolemansyyntutkijan lähettämän kirjeen, jossa kerrotaan, että Jlloyd Samuelin ruumis oli tunnistettu hammaskartasta ja sairaalassa kaksi päivää kolarin jälkeen otetuista röntgenkuvista. Sisar uskoo veljensä olevan yhä elossa.

– Jlloyd me näemme pian, tässä elämässä. Jlloyd-veli, me tiedämme että elät ja voit hyvin. Tiedämme, ettei patologien DNA ole sinun DNA:tasi. Sataprosenttisesti… valheita, Leslie-Ann Samuel kirjoitti somessa.

Cheshiren poliisi on kiistänyt jyrkästi perheen esittämät syytökset ja vakuuttaa onnettomuustutkinnan tulleen toteutetuksi oikein.

Jlloyd Samuelilla ja hänen leskellään Emmalla on kolme yhteistä lasta. 37-vuotiaana menehtynyt Samuel pelasi Valioliigaa Aston Villassa ja Boltonissa kaikkiaan 11 kauden aikana. Hänet nähtiin myös pari kertaa Trinidad & Tobagon A-maajoukkueessa, sekä useaan otteeseen Englannin juniorimaajoukkueissa.

Lähde: Daily Mail