Brasilian Serie A
Fortaleza – Santos
Perjantai 29.11. klo 01:00

Otetaan vaihtelun vuoksi yksi nosto Brasilian Serie A:sta, jossa sarjaa on vielä jäljellä muutama kierros. Sarjanousija Fortaleza mittaa kykyjään yhden maan vahvimman joukkueen, Santosin kanssa. Luvassa on takuuviihdyttävä ottelu, johon löytyy myös vedonlyönnillinen tulokulma.

Fortazeza on tuloksellisesti varsin hyvässä kunnossa. Viimeiseen kahdeksaan otteluun mahtuu vain yksi tappio ja tällä vauhdilla joukkue saattaa päästä ensi kauden Copa Sudamericanaan mukaan. Rogério Cenin suojateilla on tiukka matsiohjelma, sillä sunnuntaiyönä Suomen aikaa joukkue pelaa jo vieraissa Goiásia vastaan. Lepoon ja valmistautumiseen ei siis jää liikoja aikaa. Lisäksi tässä ottelussa vastus on kivikova.

Santos on nimittäin todella kovaluokkainen yhdistelmä ja lisäksi myös se on huikeassa iskussa. Mestaruuteen ei tällä kaudella ole asiaa, mutta Santos taistelee sarjan kakkossijasta Palmeirasin kanssa. Seitsemään viimeiseen sarjaotteluun Santos on kairannut viisi voittoa ja kaksi tasapeliä. Se on ollut vakuuttava myös vieraissa, sillä se on voittanut lähes puolet kauden vierasotteluistaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Tähän otteluun menen luokka edellä. Santos on niin vahva yhdistelmä, että tarjotut kertoimet riittävät perusmuotoiseen vetosuositukseen: Santos voittaa ottelun kertoimella 2,39.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO