Haka-puolustajalle jatkosopimus – ”Vahvaa runkoa jo monen vuoden ajan”

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaan kaudeksi 2020 nousseen Hakan joukkueen rakennus jatkuu hyvää vauhtia. Nyt seura tiedottaa kotisivuillaan 24-vuotiaan laitapuolustajan Henri Malundaman jatkosopimuksesta. Sopimus on yksivuotinen.

– ”Mamba” on ollut joukkueen vahvaa runkoa jo monen vuoden ajan. Hän tuo joukkueen hyökkäyspeliin paljon energiaa ja osaamista. Nopeana pelaajana hän pärjää myös hyvin nopeita hyökkääjiä vastaan. Mamba on myös erittäin pidetty pelaaja joukkueen keskuudessa, Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen kehuu.

Tampereella syntynyt Malundama pelasi kaudella 2019 Ykkösessä 24 ottelua. Niissä hän teki kaksi ja syötti kaksi maalia. Kaikkiaan Malundama on pelannut Hakan paidassa Ykkösessä jo 86 peliä, siirryttyään seuraan Ilveksestä kaudeksi 2016.