Helsingin Jalkapalloklubin laitapelaaja Kevin Kouassivi-Benissan pelaa kauden 2020 lainalla FC Interissä. Kouassivi-Benissan, 20, on lisäksi tehnyt HJK:n kanssa kaudelle 2021 asti kestävän jatkosopimuksen, joka sisältää myös option kaudesta 2022.

Hän on pelannut HJK:ssa kuusivuotiaasta asti ja sai debyyttinsä Klubin edustusjoukkueessa viime vuonna. Päättyneellä kaudella hän pelasi elokuusta lähtien lainalla Rovaniemen Palloseurassa. Kouassivi-Benissan on kaikkiaan pelannut Veikkausliigassa 18 ottelua.

– Kevin on harvinaisuus liigassamme. Hän on puhdas wing-back, jonka kunto-ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Hän pystyy juoksemaan laidassa edestakaisin koko 90-minuuttisen ja pystyy laadukkaisiin ratkaisuihin hyökkäyspäässä. Hänellä on valtavasti potentiaalia ja toivottavasti hän näyttää sitä jo ensi vuonna täällä Turussa, kommentoi Interin päävalmentaja José Riveiro seuran tiedotteessa.

– Tosi mahtavat fiilikset, että pääsee uuden joukkueen mukaan heti vuoden alusta ja pääsee heti antamaan oman panoksensa joukkueelle. Peliaikaa ansaitaan sitten päivittäisen kovan työn kautta. Inter joukkueena taistelee mestaruudesta, joten mahtavaa päästä sellaiseen joukkueeseen lainalle, Kouassivi-Benissan sanaili.

FC Inter Turku

@FCInterTurku
Kevin Kouassivi-Benissan siirtyy kauden 2020 kattavalla lainasopimuksella Interiin!

HJK-kasvatti pelasi kuluneen syksyn lainalla RoPS:ssa ja on edustanut myös vuoden alusta lähtien Suomen U21-maajoukkueessa.

Tervetuloa Turkuun Kevin! 🙌🏼

👉🏼fcinter.fi/kevin-kouassiv… #fcinterturku