Myöhään keskiviikkoiltana saimme todisteen suomalaisen jalkapalloyhteisön hyvyydestä ja sosiaalisen median voimasta.

Facebookin suurimmassa suomalaisessa jalkapalloryhmässä, eli Jalkapallon Olohuoneessa pyörinyt katoamisilmoitus ”korvaamattomasta” Huuhkaja-paidasta on viimein tuottanut tulosta.

Viime perjantaina Huuhkajat nujersi Liechtensteinin 3-0-lukemin Töölön Telia 5G Areenalla. Paikan päältä ottelua seurannut Sami Kunnari hävitti kaiken hulinan ja juhlinnan keskellä valkoisen fanipaitansa, jakaen tarinansa myöhemmin Jalkapallon Olohuoneessa.

Kunnarin hävinnyt paita oli Suomen valkoinen pelipaita Teemu Pukin nimellä ja numerolla, mille toi lisäarvoa myös Pukin ja Sami Hyypiän nimikirjoitukset.

Kunnarin tuskallinen odotus sai päätöksensä keskiviikkona, kun hän kertoi saaneensa ilahduttavan viestin Jyväskylästä. Useita päiviä kadoksissa ollut paita oli viimein löytynyt, yli 250 kilometrin päästä sen katoamispaikasta.

– Tänään saapui käsittämättömän hieno viesti Jyväskylästä missä todettiin paidan voivan hyvin olosuhteisiin nähden!, Kunnari kirjoitti julkaisuunsa.

– Paita siis todellakin on löytynyt, mutta eniten tässä ilahduttaa futisyhteisön rehellisyys ja reiluus, Kunnari kiitteli.