Interin kapteeni Timo Furuholm vitsaili olevansa valmis kauppaamaan äitinsä koiran saadakseen lipun Huuhkajien ratkaisuotteluun – jäi silti tyhjin käsin: ”Pakko yrittää pummilla sisään”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien ensi viikon perjantain (15.11.) EM-karsintaottelu Liechtensteinia vastaan on ollut jo hyvän aikaa loppuunvarattu. Suomen vallannut vahva futiskiima on johtanut siihen, että Huuhkajien otteet kiinnostavat nyt enemmän kuin koskaan.

Erityisesti ensi viikolla Telia 5G-areenalla Helsingin Töölössä pelattava kamppailu kiinnostaa jalkapallokansaa siksi, että silloin Suomella on sauma tehdä historiaa. Jos Markku Kanervan miehistö voittaa Liechtensteinin, se varmistaa historiallisen paikkansa ensi kesän EM-lopputurnaukseen.

Moni on jäänyt ilman lippua tulevaan otteluun, niin myös veikkausliigaseura FC Interin kapteeni Timo Furuholm, joka huuteli lippujen perään Twitterissä jo lokakuun puolivälissä.

– Vaihdetaan pelipaita, fudiskengät, kapteeninnauha, polkupyörä, Porkan Pormestarin paikka, äidin koira ja dollareita kahteen (tai useampaan) Suomi-Liechtenstein -lippuun, Furuholm twiittasi tuolloin.

Nähtävästi turkulaisjoukkueen väsymätön uurastaja ei ole vieläkään saanut ainuttakaan lippua otteluun, sillä sama vitsikäs kaava jatkui keskiviikkona sen jälkeen, kun Huuhkajien joukkue tuleviin karsintaotteluihin oli julkaistu.

– Perkele! Joukkueeseen pääseminen oli viimeinen mahdollisuus saada lippu matsiin. Nyt se on sitten meikä vastaan Safetor, pakko yrittää pummilla sisään, Furuholm vitsaili twiitissään.

Safetor on vartiointiliike, joka on vastannut ainakin Veikkausliigassa mm. järjestyksenvalvonnan järjestämisestä.

Safetor joutui kesäkuussa pelatun Suomen cupin loppuottelun jälkeen varjoisan julkisuuden kohteeksi. Järjestyksenvalvojat ottivat kiinni kentälle voittoa IFK Mariehamnista juhlistamaan rynnänneitä Ilveksen kannattajia ja käyttivät tilanteen hallitsemiseksi myös pippurisumutetta.

Internetissä levisi jälkeenpäin videoita, joissa järjestyksenvalvojien toimet näyttivät hurjilta ja sumutetta käytettiin monen mielestä heppoisin perustein. Muutama sumutetta silmiinsä saanut Ilveksen kannattaja joutui tapauksen johdosta sairaalahoitoon.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.