Iso siirto Naisten liigan sisällä – Honka värväsi Helmarien maajoukkuetopparin

© Kuva: Getty Images

Naisten liigan kauden 2019 hopeajoukkue Honka tiedottaa kotisivuillaan merkittävästä pelaajasopimuksesta. Honkaan siirtyy 24-vuotias maajoukuetoppari Katarina Naumanen. Viime kaudella Naumanen edusti norjalaista Stabækia sekä Hongan kanssa samassa sarjassa pelannutta KuPS:ia.

Nuoresta iästään huolimatta Naumanen on pelannut liigaa jo yhdeksällä kaudella. Kaikkiaan otteluita Naisten liigassa on kertynyt 140. Honka-siirron myötä hän pystyy yhdistämään paremmin jalkapallon ja opiskelun.

– Odotan innolla tulevaa kautta uudessa seurassa. FC hongassa palaset loksahtivat kohdilleen. Olen kuullut paljon positiivista seurasta ja joukkueesta, mikä vahvisti entisestään päätöstäni. Pystyn keskittymään jalkapalloon ja muodostamaan toimivan arjen, jossa urheilu ja opiskelu kulkevat käsi kädessä, Naumanen kertoo siirtonsa motiiveista.

Hongan valmentaja Rosa Lappi-Seppälä odottaa Naumaselta paljon.

– Naumanen tuo joukkueeseemme tarvittavaa kokemusta ja johtajuutta. Hän pystyy omalla esimerkillään näyttämään oikeaa suuntaa. Pidän tätä tärkeänä asiana, sillä usein pelaaja voi oppia paljon myös kanssapelaajiltaan, Lappi-Seppälä sanoo.

Naumanen on kuulunut Suomen maajoukkuerinkiin vuodesta 2014 alkaen. Maaotteluita on pelattuna kaikkiaan 20. Hänet valittiin mukaan myös marraskuun EM-karsintaotteluihin, joissa Suomi kohtaa Kyproksen ja Portugalin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.