Italialainen juniorivalmentaja Massimiliano Riccini sai kenkää, koska hänen valmentamansa Invictasauron alle 18-vuotiaiden joukkue voitti lauantaina 27-0.

Riccinin joukkue löi murskalukemat tiskiin jumbojoukkue Marina Calciota vastaan. Ottelun jälkeen Marinan urheilutoimenjohtaja Tiberio Piratesi valitti, että Invictasauro käyttäytyi epäkunnioittavasti hänen joukkuettaan kohtaan.

Marinan joukkue kärsi lukuisista loukkaantumisista ja joutui laittamaan kenttäpelaajan maalivahdiksi. Lopputulos ei jättänyt mitään epäilyjen varaan. Kaksi Invictasauron pelaajaa teki kuusi maalia ja yksi yltyi tekemään seitsemän.

Pratesi sai pelin jälkeen Invictasauron edustajalta puhelun, jossa pahoiteltiin tapahtunutta.

Invictasauron seurapresidentti Paolo Brogelli julkaisi tiedotteen, jossa hän kertoi, että Riccini ei enää jatka joukkueen valmentajana.

– Olimme järkyttyneitä ja syvästi katuvaisia, kun saimme kuulla, että juniorimme voittivat Marina Calnion 27-0, kommentoi Brogelli tiedotteessa ESPN:n mukaan.

– Juniorijalkapallon arvot ovat täysin vastakkaisia. Vastustajaa tulee aina kunnioittaa, ja tänään niin ei käynyt.

– Pyydän presidenttinä vilpittömästi anteeksi Marinalta. Johtajamme päättivät yksimielisesti erottaa valmentaja Riccinin.

– Meidän valmentajiemme tehtävä on valmentaa nuoria pelaajia, mutta ennen kaikkea kouluttaa heitä.