Ranskan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla pelaava SM Caen on julkaissut loukkaantuneen Timo Stavitskin kuntoutumisesta uutta tietoa.

SM Caen tiedottaa verkkosivuillaan, että 20-vuotias suomalaishyökkääjä tekee parhaillaan tuloaan takaisin harjoitusvahvuuteen. Viime aikoina hän on tehnyt lujasti töitä joukkueen fysioterapeutin kanssa. Ranskalaisjoukkue uskoo Stavitskin olevan lähiviikkoina pelikuntoinen.

Kuluva kalenterivuosi on ollut Stavitskille hyvin raskas, sillä hänen piti pelata koko kausi lainalla RoPS:ssa, mutta tämä suunnitelma vesittyi toukokuussa käytyyn nivusleikkaukseen.

Operaation jälkeen suomalaisen odotettiin toipuvan vielä syksyksi pelikuntoon, mutta elokuussa selvisi, ettei toipuminen ollut sujunut odotetulla tavalla, minkä vuoksi nivunen leikattiin uudestaan. Nyt tunnelin päässä on kuitenkin valoa, ja Stavitski nähtäneen jo marraskuussa tositoimissa.