Katso, kuinka Helmarien maalivahti nousi derbysankariksi – Englannissa yleisöennätykset uusiksi

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomen naisten A-maajoukkueen kapteeni Tinja-Riikka Korpela pääsi loistamaan sunnuntaisessa Merseysiden derbyssä Englannin naisten pääsarjassa. Sarjan virallinen Twitter-kanava postasi videoklipin Korpelan häikäisevästä torjunnasta, kun suomalaisvahdin Everton nujersi Liverpoolin maalein 1-0.

Pallo pomppi flipperinä Evertonin rangaistusalueella ja oli lopulta painumassa vääjäämättä Evertonin verkkoon. Korpelan refleksit olivat kuitenkin kunnossa ja hän pystyi kuin pystyikin venyttämään varmalta näyttäneen maalin kulmapotkuksi.

Valioliigan ollessa maajoukkuetauolla naisten Superliigassa pelattiin useita huippuotteluita. Liverpoolin derbyn lisäksi ohjelmassa oli myös Pohjois-Lontoon derby. Arsenal voitti pelin 2-0, mutta kotijoukkue Tottenham sai kunnian tiedottaa sarjan uudesta yleisöennätyksestä 38 262 katsojaa. Myös kuuden ottelun kokonaiskatsojamäärä 38 262 katsojaa on sarjan uusi yhden kierroksen ennätys. Korpelan huipputorjuntaa todisti paikan päällä yli 23 500 katsojaa.

Korpelan Everton on kuuden pelatun kierroksen sarjassa neljäntenä, neljä pistettä sarjakärki Chelsean perässä.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!