KPV tiedottaa kotisivuillaan kolmesta keskeisestä jatkosopimuksesta. Veikkausliigasta karsintojen kautta pudonneissa vihreäpaidoissa jatkavat Juri Kinnunen sekä Kokkolan omat pojat Sebastian Mannström ja Harri Heiermann. Mannströmin sopimus on kaksivuotinen ja muiden mallia 1+1.

KPV:n oma kasvatti Heiermann on pelannut seuran edustusjoukkueessa Kakkosesta Veikkausliigaan asti. Monipuolinen Heiermann iski keväällä seuralle joukkueen ensimmäisen pääsarjamaalin lähes kolmeenkymmeneen vuoteen.

– Kyseessä on ammattilaissopimus, että pystyn panostamaan jalkapalloon täysillä. Olen siitä kiitollinen, Heiermann sanoo seuran tiedotteessa.

– Aika vähän sain loppujen lopuksi peliaikaa, kun kesä meni miten meni. Loppukaudesta pääsin takaisin tositoimiin, mutta kaiken kaikkiaan oli todella opettavainen kausi. Uudella innolla uuteen kauteen.

Laitapuolustaja Juri Kinnusesta on tulossa todellinen liigakarsintaekspertti, sillä hän on pelannut Veikkausliigan karsintoja kolmena vuonna peräkkäin. Syksyllä 2017 Kinnunen sai juhlia sarjanousua TPS:n riveissä, mutta viimeisenä kahtena syksynä hän on ollut karsinnoissa häviävänä osapuolena, ensin TPS:n ja viimeksi KPV:n joukkueissa. Nyt Kinnunen haluaa takaisin Veikkausliigaan KPV:n kanssa.

– Olen siinä iässä, että tahdon kovasti joukkueena voittaa jotain ja saavuttaa nousun. KPV antoi minulle sellaiset merkit, että nyt tehdään hommia täysiä, ja tahdon olla mukana tekemässä siitä Veikkausliiga-seuraa, Kinnunen sanoo.

– On tavoitteita ja nyt treenataan kovaa. Nousu on nyt ainoa tavoite itselläni, sekä tietysti joukkueellakin, ja se on se minkä takia tänne tahdoin jäädä.

[readmore from=KPV]

Viisi A-maaotteluakin pelanneella Mannströmillä on Veikkausliigasta jo yli 200 ottelun kokemus. Pääsarjafutis on siis paljon Ykköstä tutumpaa, ja halu on hänelläkin takaisin ylös.

– Kauden jälkeen piti vähän istua alas ja miettiä mitä haluan tehdä. Aloimme puhumaan ensi vuodesta ja kyllä halu jatkaa sopimusta oli molemminpuolinen, joten päätös oli loppujen lopuksi helppo tehdä.

– Syksyllä 2018 kun tänne tulin, oli tavoitteena nousta Veikkausliigaan, ja nyt vain aloitetaan alusta ja tehdään se uudestaan, Mannström kaavailee.