© Kuva: Juha Tamminen

Kreikka – Suomi: Rento karsintojen lopetus

EM-karsinnat
Kreikka – Suomi
Maanantai 18.11. klo 21:45

Huuhkajien nousujuhlat jäivät historiallisen kisapaikan hankkimisen jälkeen lyhyiksi, sillä sankarijoukkue lensi lauantaina Ateenaan valmistautumaan lohkon päätösotteluun Kreikkaa vastaan. Perjantain hurmion jälkeen joukkueen on palauduttava juhlista ja löydettävä vielä motivaatio maanantain otteluun. Syksyn aikana aallonpohjastaan noussut Kreikka on tässä vaiheessa mielenkiintoinen mittari Huuhkajille.

Kreikan karsinnat lähtivät alusta lähtien väärille raiteille ja kaiken huippu oli syyskuussa Liechtensteinia vastaan pelattu kotitasuri. Perjantaisen ottelun nähneet voivat miettiä, millainen aallonpohja tämä peli on kreikkalaisille ollut. Ruoriin astunut John Van´t Schip on saanut joukkueeseen ryhtiä ja viimeaikaiset voitot Bosniasta ja Armeniasta antavat uskoa tulevaisuuteen. Helleenit ovat varmasti motivoituneita kaatamaan myös kisoihin selviytyneet Huuhkajat. Yleisö on valitettavasti maajoukkueensa hylännyt, eikä stadionille ole odotettavissa yleisöryntäystä.

Suomi oli odotetusti Liechtensteinia kaikessa edellä ja jauhoi kärsivällisesti voittoon ja kisapaikan varmistamiseen tarvittavat maalit. Maalissa Lukas Hradecky oli melko lailla työtön ja kylmissään. Jää nähtäväksi, kierrättääkö Markku Kanerva tässä ottelussa miehistöään, mutta ainakaan minua uusien kasvojen näkeminen avauksessa ei yllättäisi. Maanantain otteluun valmistautuminen on ollut sinällään poikkeavaa, että nykyään harvemmin pelivirettä haetaan karaokesta. Kyseessä on rento karsintojen lopetus.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedonlyönnillisesti otteluun on erittäin haastavaa löytää tulokulmaa. Otan tässä vaiheessa maalimäärään kantaa. Huuhkajille kyseessä on panokseton ottelu ja kreikkalaisilla on varmasti halu näyttää taitonsa. Annan kevyen suosituksen runsasmaalisuudesta: vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,38.

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.