KTP värväsi HJK-taustaisen poikamaajoukkuepelaajan – ”Tiedetään, kuka alakertaa pyörittää”

© Kuva: Juha Tamminen

KTP tiedottaa kotisivuillaan solmineensa sopimuksen 20-vuotiaan Valtteri Vesiahon kanssa. Vesiahon sopimus on mallia 1+1. Optiovuosi aktivoituu automaattisesti, jos KTP onnistuu nousemaan Veikkausliigaan.

Vesiaho siirtyi Käpylän Pallosta HJK:n organisaatioon vuonna 2016. Hän pelasi HJK:ssa kausilla 2017 ja 2018 yhteensä 18 veikkausliigaottelua, mutta tänä vuonna roolia pääsarjamiehistöstä ei löytynyt. Alkukauden Vesiaho pelasi Klubi 04:ssä Kakkosta, mutta kesällä koitti siirto TPS:ään.

Vesiaho nousi nopeasti TPS:n vakioavaajaksi. Hän pelasi täysiä ysikymppisiä lähes koko syyskauden ajan, ja nousujuhliin päättyneissä karsinnoissa reilut puoli tuntia. TPS ei kuitenkaan halunnut käyttää Vesiahon sopimuksen jatko-optiota.

Uuteen joukkueeseensa KTP:hen Vesiaho lienee tehnyt lähtemättömän vaikutuksen elokuun alussa pelatussa keskinäisessä ottelussa. Vesiaho tykitti TPS:lle osuman mielettömällä kudilla 25 metristä aivan maalin yläristikkoon.

Vesiahon omin pelipaikka on keskuspuolustuksessa, mutta hän on pelannut myös keskikentällä. 183-senttinen pelaaja tunnetaan pallollisena ja hyvin peliä avaavana puolustajana. KTP:n tiedotteessa todetaankin, että nyt ”tiedetään, kuka KTP:n alakertaa tulee ensi kesänä pyörittämään”.

Vesiaho on pelannut Suomen poikamaajoukkueissa kaikkiaan 23 ottelua. Hän kuului myös vuoden 2018 alle 19-vuotiaiden EM-kotikisojen joukkueeseen. Debyyttiä Pikkuhuuhkajissa Vesiaho ei ole vielä tehnyt.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille