© Kuva: Getty Images

Liverpool – Genk: Suunnaton luokkaero

Mestarien liiga
Liverpool – Genk
Tiistai 04.11. klo 22:00

Mestarien liiga jatkuu jälleen tiistaina ja illan ensimmäinen nosto on hallitsevan mestarin Liverpoolin ja D-lohkon jumbon Genkin välinen kamppailu. Poolin tilanne näyttää tällä hetkellä jatkopaikan suhteen aivan hyvältä, kun taas Genkin taistelu näyttää toivottomalta: joukkueen perustaso vaikuttaa kovin riittämättömältä näihin kahinoihin. Nyt edessä on tehtävistä vaikein – menestyksen hakeminen Anfield Roadilta.

Liverpool oli viikonloppuna tiukoilla Aston Villa kanssa, mutta lopun tikistyksellä Jürgen Kloppin suojatit ottivat tärkeät kolme pistettä ja säilyttivät etumatkansa Manchester Cityyn ennen keskinäistä ottelua. Liverpoolin tulivoima on tappavaa ja se on tehnyt mielin määrin maaleja kovempiakin joukkueita kuin Genkiä vastaan. Vastaavassa vierasottelussa kaksi viikkoa sitten Pool vei pisteet mukanaan selkeästi 1-4. Mohamed Salah on kamppaillut viime ajat nilkkavammansa kanssa ja pelaaminen tiistaina on epävarmaa.

Genkiä vastaan tehtiin kolmessa ensimmäisessä pelissä 10 maalia. Napolia vastaan Felice Mazzun joukkue saavutti vastoin pelitapahtumia maalittoman tasapelin, joten Salzburgia ja Poolia vastaan jälki oli rumaa. Belgian sarjassakaan Genk ei ole juhlinut, joten tämänhetkinen taso ei yksinkertaisesti riitä – kesän pelaajamenetyksiä ei ole pystytty kohtuudella korvaamaan. Huuhkaja-pakki Jere Uronen on loukkaantuneena eikä pelaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa luokkaero on niin suuri, että vetomielessä kiinnostaa runsasmaalisuus tai useamman maalin kotivoitto. Pool pystyy repimään eroa, vaikkei koko peliä kaikkeaan antaisikaan. Valitsen vetosuositukseksi jälkimmäisen: Aasialainen tasoitusveto, Liverpool -2.5 kertoimella 1,75.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.