© Kuva: Getty Images

Liverpool – Napoli: Sakot niskassa Anfieldille

Mestarien liiga
Liverpool – Napoli
Keskiviikko 27.11. klo 22:00

Mestarien liigan E-lohkossa pelataan keskiviikkona kova E-lohkon kärkikamppailu Liverpool – Napoli. Liverpool on tällä hetkellä mahtavassa kiidossa – joukkue ei vain suostu häviämään kiperiäkään otteluita. Napoli sen sijaan on tällä hetkellä otsikoissa kulissien takaisten kuohuntojen vuoksi: seuran johto on pistänyt ison puukon hihaan huonon menestyksen vuoksi.

Liverpool johtaa lohkoa yhdeksällä pisteellä ja Jürgen Kloppin suojatit varmistaisivat voitolla jatkopaikan. Joukkue sai viikonloppuna tehdä Crystal Palacen vieraana tosissaan töitä, mutta niin vain taas lähti mukaan kolme pistettä. Poissaolotilanne näyttää kohtuu hyvältä – vain Joel Matip on varmasti pois. Andrew Robertson pelaa vaikka hieman nilkka kipeänä ja Mohamed Salah palaa muonavahvuuteen. Jos joku Poolin heikkous pitää nostaa esille, niin puolustus ei ole pomminvarma – joukkue on pitänyt nollat viimeksi pari kuukautta sitten.

Myös Napoli on kovasti tyrkyllä jatkoon lohkosta, vaikka joukkueen sisällä kuohuukin. Seuran presidentti ilmoitti langettavansa joukkueelle jättisakot, kun nämä kieltäytyivät jäämästä harjoituskeskukseen useaksi päiväksi selvittelemään heikkojen otteiden syitä. Carlo Ancelottin joukkue on pelannut Serie A:ssa viisi voitotonta ottelua peräjälkeen. Joukkueelta puuttuvat kokoonpanosta loukkaantuneet Lorenzo Insigne sekä Arkadiusz Milik. Myös joukkueen henkisestä hyvinvoinnista voi esittää erinäisiä arvailuita.

Lyö vetoa ottelusta:

Taustatiedot toki suosivat Poolia, mutta Napoli on tasoltaan kivikova ryhmä, enkä näe isäntiä aivan kertoimien arvoisina suosikkeina. Napoli ei totisesti ole aikaisemminkaan päästänyt Liverpoolia helpolla. Vetosuosituksen petsissä myös maalin tappio oikeuttaa lunastukseen: Aasialainen tasoitusveto, Napoli +1.5 kertoimella 1,81.

.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.