Huuhkajien EM-kisapaikka varmistuu, jos Suomi voittaa perjantaina Liechtensteinin. Peliyhtiö haluaa juhlistaa Huuhkajien ensimmäistä arvokisapaikkaa sen arvoisella tavalla: jos uutena asiakkaana lyöt vähintään 1 euron ennakkovedon Suomen voitosta ja Suomi voittaa, saat normaalin voittosi lisäksi 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

Eli Suomen voitto tietää sinulle jännittävää EM-kisojen alkua: pääset pikkupanoksella käsiksi mojovaan livevetoon, jonka käytät Huuhkajien avausottelussa ensi kesänä.

Lunasta huipputarjous näin:

  1. Avaa tili ille tästä ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

Suomi on suursuosikki perjantaina

EM-kisojen karsinnat ovat sujuneet Suomelta mahtavasti. Kahdeksan pelatun ottelun jälkeen Huuhkajat ovat toisena – Italia johtaa lohkoa puhtaalla pelillä. Edellisessä kotiottelussa Huuhkajat otti vapauttavan 3-0 voiton Armeniasta hienon esityksen jälkeen. Ottelu muistetaan erityisesti kahdesta Teemu Pukin kliinisestä maalista.

Markku Kanerva on nimennyt joukkueen viimeisiin karsintaotteluihin ja joukkueella on muutama päivä aikaa valmistautua huipputärkeään otteluun. Liechtenstein on lohkossa jumbosijalla ja se on tehnyt koko karsinnoissa vain kaksi maalia. Vieraissa Suomi voitti jalkapallo-lilliputin 0-2. Sama riittäisi tälläkin kertaa!

LUNASTA TARJOUS

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa ottelun alkuun asti perjantaina 15.11. klo 19:00. Tarjous on suunnattu uusille asiakkaille. Tarjouksen lunastaneet asiakkaat eivät ole oikeutettuja in normaaliin vedonlyönnin tervetulotarjoukseen. Lyö vähintään 1 € panoksella ennakkoveto Suomen 1×2-voitosta Liechtensteinia vastaan. Saat heti palkintoihin oikeuttavan vedon lyötyäsi 10 ilmaiskierrosta Hugo Goal -kolikkopeliin. Suomen voittaessa saat 50 € ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen jalkapallon EM-kisojen otteluun. Katso tarkemmat ehdot ja säännöt kampanjasivulta.