Minihuuhkajissa pelannut pelaaja Bangladeshin pääsarjaan – Ilves saa siirtokorvauksen

© Kuva: Juha Tamminen

Suomen poikamaajoukkueissa kahdeksan ottelua pelannut Tariq Kazi siirtyy jatkamaan uraansa Bangladeshin pääsarjassa. 19-vuotias laitapuolustaja on tehnyt kolmivuotisen sopimuksen Bangladeshin hallitsevan mestarin Bashundhara Kingsin kanssa.

Tampereella syntynyt Kazi on Ilveksen oma kasvatti, joka on pelannut Veikkausliigassa 15 ottelua. Päättyneellä kaudella hän pelasi kolme peliä Veikkausliigassa, viisi Suomen Cupissa sekä lisäksi 12 peliä Ilveksen kakkosjoukkueessa Kakkosessa.

Kazin siirrosta kertoneiden Ilveksen kotisivujen mukaan Ilves saa siirrosta korvauksen. Kazilla on Suomen lisäksi myös Bangladeshin kansalaisuus.

Viimeksi Kazi pelasi Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa syyskuussa 2018, kun hän pelasi harjoitusottelussa Kreikkaa vastaan täydet peliminuutit.