© Kuva: Getty Images

Moldova – Islanti: Panokseton päätöspeli

EM-karsinnat
Moldova – Islanti
Sunnuntai 17.11. klo 21:45

Sunnuntaina pistetään EM-karsintojen H-lohko pakettiin. Ratkaisut lohkojen jatkopaikoista tulivat loppuviikosta edellisissä matseissa, kun Ranska voitti Moldovan ja Turkki pelasi Islannin kanssa maalittoman tasapelin. Niinpä Islanti jäi Turkista neljän pisteen päähän ja sen kohtalona on tällä kertaa jäädä kirkkaimpien valojen ulkopuolelle.

Moldova pisti parhaansa mukaan Ranskalle kampoihin torstaina, mutta hävisi lopulta 2-1 ottelussa, jota Ranska hallitsi melko totaalisesti. Isossa kuvassa moldovalaiset ovat olleet lohkossa melko kevyttä kamaa, sillä yhdeksästä ottelusta on saldona yksi voitto ja kahdeksan tappiota. Yli 20 osumaa pakkasella oleva maaliero kertoo lopun oleellisen. Syyskuussa joukkueiden kohdatessa Islanti oli parempi lukemin 3-0.

Islannin kisatoiveet siis murentuivat Turkki-pelissä. Moldovaa vastaan Erik Hamrénin joukkueen on koottava itsensä, sillä motivaatio ei ole luonnostaan korkeimmillaan. Ehkä joukkueelta kuitenkin löytyy ammattiylpeyttä, jolla tällaiset ottelut kairataan läpi kunnialla. Lohkossa Islannin esitykset ovat olleet hyväksyttäviä – ehkä yllättävää oli, että puolustus petti pahiten vieraissa Albaniaa vastaan. Mutta yleisellä tasolla Moldovan ei pitäisi Islannille riittää.

Lyö vetoa ottelusta:

Motivaatiotekijöistä huolimatta lähden vetomielessä tähän otteluun luokkaero edellä. Ei isännilläkään erityisempää motivaatiota tässä ole – kyseessä on lähinnä joukkueen uskottavuus. Otan tasoitusvedon, jossa maalin voitolla panos palautetaan ja vähintään kahden maalin voitolla lunastetaan: Aasialainen tasoitusveto, Islanti -1 kertoimella 1,86.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.