Norwich hyödynsi huuman Teemu Pukin ja Huuhkajien ympärillä – brittiseura kääri maalitykkinsä avulla hurjat tulot

© Kuva: Getty Images
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Täksi kaudeksi Valioliigaan nousseen Norwich Cityn edustajat matkustivat viime viikonlopuksi Helsinkiin hyödyntääkseen Suomen jalkapallomaajoukkuetta kohtaan nousseen boomin. Huuhkajat varmisti perjantaina historiallisen EM-kisapaikan kaatamalla Liechtensteinin Töölön jalkapallostadionilla.

Ennen kaikkea Norwichin markkinointiosastolla toivottiin Suomen maalitykkiin, EM-karsinnoissa huimat kymmenen osumaa iskeneeseen Teemu Pukkiin kohdistuneen huuman tuovan seuralle lisätuloja fanituotemyynnin suhteen. Se onnistui, ja millä tavalla! Eastern Daily Press kertoo Norwichin tienanneen viikonlopun aikana yli 52 000 euroa Pukki-aiheisella fanituotemyynnillä.

Seura myi Kampin kauppakeskuksessa pystytetyssä pop up -myymälässä ainakin 1500 t-paitaa, noin 350 joukkueen virallista pelipaitaa, sukkia, laukkuja, avaimenperiä ja jopa Pukin naamataulun koristamia jouluisia neuleita.

Norwich ei ole koskaan toteuttanut vastaavanlaista tempausta yhden pelaajansa siivittämänä. Norwichin parhaan maalintekijän, kotkalaisen 29-vuotiaan Pukin ympärille rakennettu markkinointitemppu oli menestys.

Osana Norwichin myyntitiimiä Helsingissä toiminut seuran myyntijohtaja Sam Jeffery kertoi osaston saaneen useita sähköpostiviestejä siitä, tulisivatko he takaisin pop up -myymälän kanssa jo tällä viikolla.

– Teimme todella kovasti töitä. Otimme mukaan yli 90 laatikkoa tavaraa ja myimme niistä useimmat. Erityisesti joulupaidat olivat erityisen suosittuja, Jeffery kertoi.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!