© Kuva: Getty Images

Norwich – Watford: Jumbofinaali Carrow Roadilla

Valioliiga
Norwich – Watford
Perjantai 08.11. klo 22:00

Valioliigan maajoukkuetaukoa edeltävä kierros alkaa perjantaina jumbofinaalilla: sarjan toiseksi viimeiseksi valahtanut Norwich isännöi sarjajumbo Watfordia. Tällä hetkellä molemmilla on useita pisteitä matkaa putoamisviivan toiselle puolelle, joten paineet voitottoman putken katkaisemiseen ovat kovat. Norwich on voittanut viimeksi syyskuun puolivälissä ja Watford myös syyskuussa – tosin liigacupissa.

Norwichin taaperrus on näyttänyt viime aikoina pahalta. Samalla Teemu Pukin kuiva kausi Valioliigassa venyy venymistään. Norwichin puolustuksesta on puhuttu paljon ja se on eräs Valioliigan keveimmistä – omiin menee ehdottomasti liikaa maaleja. Norwich on ollut kotonaan paljon parempi kuin vieraissa, jossa se on tehnyt yhden maalin ja ansainnut ainoastaan yhden pisteen. Daniel Farken olisi nyt tärkeää taikoa kani hatusta ja saada joukkueensa peli kulkemaan.

Watford on puolestaan ilman Valioliigavoittoa tällä kaudella ja joukkue on hyökkäykseltään ylivoimaisesti sarjan tehottomin. Viimeisestä neljästä ottelusta Quique Sánchez Floresin suojatit ovat kairanneet kolme tasapeliä, joten vieraat itse asiassa ovat siinä suhteessa paremmassa vireessä kuin isännät. Tästä ottelusta olisi uskonvahvistukseksi pakko saada pisteitä tai eloonjäämistaistelu saa epätoivoisia piirteitä.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun tärkeys voi vaikuttaa taktiikkaan maaliodottamaa alentavasti. Ei itse asiassa olisi mikään suuri järkytys, jos ottelusta tulisi hyvin kuiva ja tiukka taistelu. Kevyesti tekee mieli yrittää vähämaalisuutta: vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,28.

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.