Rasistiset solvaukset saivat Mario Balotellin tulistumaan – kiskaisi pallon katsomoon

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!

Serie A ja rasismi. Siinä aihepari, joka on kulkenut käsi kädessä koko syksyn. Viikosta toiseen Italian futiskentiltä on kantautunut uusia rasismiskandaaleja, eivätkä maan jalkapallon silmäätekevät ole toistaiseksi ryhtyneet merkittäviin toimiin ongelmaan puuttuakseen.

Tänään sunnuntaina tuoreimpana pelaajana rasististen solvausten ja pilkan kohteeksi joutui Brescian hyökkääjä Mario Balotelli. Kotijoukkue Hellas Veronan kannattajat ottivat Balotellin silmätikukseen ja onnistuivatkin pyrkimyksessään saada hyökkääjä tulistumaan.

Ärsytetty Balotelli kiskaisi pallon katsomoon kohti vastustajan faneja. Hän oli myös poistua kentältä ottelun toisella puoliajalla solvausten takia, mutta Brescian pelikaverit ja vastustajan pelaajat saivat vakuutettua Balotellin jäämään.

Erotuomari Maurizio Mariani keskeytti pelin hetkeksi sen 54. peliminuutilla. Stadionin kovaäänisistä luettiin kuulutus, jossa pyydettiin lopettamaan rasistiset chantit.

Balotelli sai reaktiostaan varoituksen, mutta tuomari ilmeisesti perui varoituksen aistittuaan paremmin stadionin tunnelmaa.

Veronan fanit näyttäytyivät huonossa valossa jo syyskuussa, kun he pilkkasivat niin ikään rasistisesti AC Milanin keskikenttäpelaaja Franck Kessietä.

Itse ottelun Verona voitti 2-1, mutta Balotellikin sai solvaajistaan viimeisen sanan, kun hän teki kasvattajaseuralleen kavennusmaalin 85. minuutilla. Yhden ottelun pienen kolhun takia huilannut Jesse Joronen pelasi jälleen Brescian maalilla. Putoamisviivan alle valahtanut Brescia hävisi jo kolmannen ottelun peräkkäin. Viimeisestä kuudesta pelistään se on saanut vain yhden pisteen.

Sky Sportsin mukaan Italian jalkapalloliiton puheenjohtaja Gabriele Gravina ehdotti lokakuussa, että Serie A suunnittelee käyttävänsä jatkossa VAR-teknologiaa tunnistaakseen rasistisia chantteja katsomoissa mölisevät kannattajat.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Championshipissä Leeds yrittää puskea kohti suoraa nousua! Hyödynnä tipsi ja talletusbonus!