La Liga
Real Sociedad – Leganes
Perjantai 08.11. klo 22:00

Real Sociedad killuu sarjassa tällä hetkellä peräti kolmantena. San Sebastiánin ylpeys isännöi perjantaina sarjajumbo Leganesia La Ligan 13. sarjakierroksen avauksessa. Myös Espanjassa pelataan vielä yksi kierros ennen jännittävää maaottelutaukoa. La Real on luonnollisesti kotonaan iso suosikki, vaikkei pääse aivan optimiyhdistelmällä leikkiin mukaan.

Kotijoukkueen luova moottori Martin Ødegaard nimittäin on pois jalkavammansa vuoksi. Norjalaistaiturin poissaolo tekee melko ison loven luovaan pelinrakenteluun – tosin kyllä Sociedadin riveissä löytyy taitoa muutenkin. Alkukausi on mennyt niin hyvin, että Sociedad löytyy kärkikolmikosta Barcelonan ja Real Madridin kanssa – ja uskon sen myös pysyvän sarjataulukossa sangen korkealla.

Sarjajumbo Leganes on surkeassa tilanteessa. Tosin täydellisessä maailmassa joukkueella olisi enemmän pisteitä – madridilaiset ovat vain onnistuneet munaamaan nekin ottelut, joissa pisteet olisivat olleet pelitapahtumien puolesta ansaittuja. Maalinteko on muodostunut aivan hirvittäväksi peikoksi, mutta luulisi jossain vaiheessa päivän paistavan illan vieraiden risukasaankin. Joukkue ei yksinkertaisesti ole La Ligan huonoin porukka.

Lyö vetoa ottelusta:

Tässä ottelussa kiinnostaa eniten runsasmaalisuus. Leganesilla on olemassa repsahdusvaara, jos vastoinkäymiset jatkuvat ottelun aikana. Isäntien tulivoima on kiistaton ja vieraillakin sitä on nähtyä enemmän. Vetosuositus on Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,27.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO