SJK on julkistanut kolme tuoretta pelaajasopimusta. Ensi kauden kattavan kontrahdin saivat 21-vuotiaat Aatu Kujanpää ja Joonas Lepistö sekä 20-vuotias Ville Tikkanen. Jokaisen sopimuksessa on myös optio jatkosta.

Puolustajan paikalla pelaava Tikkanen on OLS:n kasvatti, mutta hän on edustanut SJK:ta jo kolme vuotta. Kujanpää ja Lepistö ovat sen sijaan saaneet pelaajakasvatuksensa SJK:ssa. Koko kolmikko on tuttu myös Suomen poikamaajoukkueista.

SJK Seinäjoki

@SJK_Seinajoki
SJK on solminut pelaajasopimukset, VPS:sta kotiin palaavan Aatu Kujanpään, Kakkosen maalikuninkuuden voittaneen Joonas Lepistön ja SJK:ta jo kolmen kauden ajan edustaneen Ville Tikkasen kanssa.

Lue lisää: sjk.fi/w/nuorille-sop…

#SJKfi #Veikkausliiga

Topparin tontilla pelaava Tikkanen on pelannut SJK:ssa 19 veikkausliigaottelua. Kaudella 2019 tilille tuli seitsemän peliä. Tehtyjä maaleja ei Tikkasen tilastoista Transfermarktilta löydy miltään kaudelta.

Keskikentän hyökkäävissä rooleissa pelaava Kujanpää debytoi Veikkausliigassa varttitunnin verran SJK:n paidassa kaudella 2017. Kaksi viimeistä kautta Kujanpää on kuulunut VPS:n organisaatioon, mutta ottelumäärät ovat jääneet vähäisiksi vakavien loukkaantumisten takia. Viime kaudella Kujanpää pelasi neljä veikkausliigaottelua.

Joonas Lepistö pyssytti päättyneellä kaudella SJK Akatemiassa huimat 23 maalia 20 ottelussa, ollen koko Kakkosen paras maalintekijä. Loppukaudesta hän pääsi pelaamaan kaksi peliä myös Veikkausliigaa.

[readmore from=SJK]

– Me teemme kovasti töitä sen eteen, että pystymme luomaan tänne ympäristön, jossa nuorilla pelaajilla on mahdollisuus menestyä ja ottaa urallaan askeleita eteenpäin. Näillä kolmella pelaajalla on täysi mahdollisuus taistella paikasta meidän edustusjoukkueen avauskokoonpanoon, SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman kommentoi sopimuksia.

– Tämä on meille hyvä tilanne, kun edustusjoukkue pelaa Veikkausliigassa ja akatemiajoukkue Ykkösessä. Siksi SJK on erinomainen paikka pelaajille kehittyä.