Suomalaisen jalkapallon kunniagalleria eli Hall of Fame perustettiin vuonna 1993. Hall of Fameen voidaan valita suomalaisen jalkapallon hyväksi tehdystä työstä ansioituneita pelaajia, valmentajia, erotuomareita, järjestö- ja seurajohtajia tai muita jalkapallon parissa toimineita henkilöitä.

Parhaillaan meneillään olevassa, kauden 2019 Captain’s Ball -gaalassa kunniagalleriaan nimettiin kaksi uutta jäsentä. He ovat Antti Muurinen sekä Keijo Voutilainen.

Muurinen on saavuttanut valmennusurallaan yhteensä seitsemän Suomen mestaruutta HJK:n ja FC Kuusysin kanssa. Hän on myös valmentanut Suomen A-maajoukkuetta. Menestyksekäs valmennusura jatkuu edelleen, sillä Muurinen valmentaa kolmosessa pelaavaa FC Kontua.

Keijo Voutilainen voitti pelaajana Suomen mestaruuden kahdesti Kuopion Palloseuran väreissä, sekä kerran Reippaan paidassa. Voutilainen edusti myös Suomen maajoukkuetta viiden ottelun verran.

Voutilainen teki myös pitkän uran valmentajana. Hän valmensi Kuusysin Suomen mestariksi kolmesti 1980-luvulla. Lisäksi Reipas voitti Suomen Cupin viisi kertaa peräkkäin vuosina 1972–1976 hänen valmennuksessaan. Voutilainen menehtyi vuonna 2014.