EM-karsinnat
Suomi – Liechtenstein
Perjantai 15.11. klo 19:00

Perjantaina se on sitten edessä. Suomen jalkapallomaajoukkue on ensimmäistä kertaa historiassa siinä tilanteessa, että voitto ottelusta vie sen suoraan arvokisoihin. Vastassa on piskuinen Liechtenstein. Pahimmat uhkaajat Armenia sekä Bosnia-Hertsegovina ovat tällä hetkellä viiden pisteen päässä ja molemmat pelaavat vielä Italiaa vastaan. Voi hyvällä syyllä sanoa, että nyt ollaan lähellä. Ja jalkapallokansan huuma hakee vertaistaan – tämä ottelu on kaikkien huulilla.

Suomi on todella iso suosikki Liechtensteiniä vastaan. Oikeastaan voisi negatiivisesti sanoa, että Huuhkajilla on tässä ottelussa vain hävittävää. Mutta itseluottamus Markku Kanervan joukkueessa tuntuu olevan korkealla – itse Teemu Pukki jo lupaili faneille ottelun voittoa. Kukaan ei olisi kolme vuotta sitten uskonut, että maajoukkueemme voisi olla tässä tilanteessa. Otteet sekä Nations Leaguessa että EM-karsinnoissa ovat olleet kuitenkin niin kypsiä, että satoa ollaan korjaamassa nyt.

Huuhkajilta on ottelusta poissa varmuudella Jere Uronen ja maanantaina ikävästi loukkaantunut Joel Pohjanpalo. Jollen epäonni tuntuu jo uskomattomalta – toivottavasti mies on pian pelikunnossa. Albin Granlundin pelaaminen on epävarmaa. Poissaoloista huolimatta Suomi saa kentälle joukkueen, joka on suoran mitan laadukkaampi kuin koko karsinnoissa kaksi maalia viimeistelleen Liechtensteinin kokoonpano. Liechtenstein voi sinnitellä puolustustaktiikalla, mutta uskon viimeistään toisella jaksolla Huuhkajien ottavan ratkaisevan eron vieraisiinsa nähden. Huuhkajilla on lisäksi takanaan vahva kotiyleisön etu.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedonlyönnillisesti ottelun mielenkiinto kalpenee urheilullisen ja inhimillisen mielenkiinnon rinnalla. Ottelussa on kyllä jonkun verran repsahduspotentiaalia, joten Suomen miinustasoitukset voivat olla hyvinkin tuottavia. Otan vetosuosituksen Aasialainen tasoitusveto, Suomi -3 kertoimella 1,95. Veto on voitollinen Suomen vähintään neljän maalin voitolla – kolmen maalin voitolla panos palautetaan.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO