Teemu Pukin hieno ele kerännyt hurjasti kiitoksia – ”Maximum Respect”

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien pelaajat olivat luonnollisesti perjantaina parrasvaloissa, mutta ansaitusti huomiota sai myös maajoukkueen entinen pitkäaikainen huoltaja Gunnar Yliharju.

Yliharju, 79, antoi aiemmin tällä viikolla Ylelle tunteellisen haastattelun, jossa hän kertoi, että voisi ”mennä tyytyväisestä tästä maailmasta”, kun historiallinen kisapaikka on saavutettu.

Huuhkajien kapteeni Tim Sparv näki haastattelun ja kutsui Yliharjun maajoukkueen koppiin.

Tunteet olivat pinnassa myös perjantaina Suomen voitettua Liechtensteinin 3-0. Huuhkajat varmisti kisapaikkansa ja Yliharju säteili onnesta Viasatin haastattelussa.

– Voi jumalan pyssy! Tämä on niin kova juttu. Ei voi muuta sanoa kuin, että on hienoa. Minäkin näin sen!

Ottelun jälkeen moni pelaaja kävi vuorollaan kiittämässä Yliharjua, joka vuorostaan onnitteli pelaajia sydämellisesti. Sosiaalisessa mediassa esiin on on noussut etenkin kaksi maalia tehneen Teemu Pukin ja Yliharjun kohtaaminen.

Ville Peltoniemen Twitteriin lataamalla videolla on tämän artikkelin kirjoitushetkellä yli 155 000 katselukertaa ja yli 5 000 tykkäystä.

– Maximun Respect. Teemu Pukki suoraan kentältä voiton ja kisapaikan varmistumisen jälkeen onnittelemaan Gunnar Yliharjua, kirjoitti Peltoniemi videon tekstisaatteeksi.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!