Valioliiga
Tottenham – Sheffield United
Lauantai 09.11. klo 17:00

Lauantain toinen nosto Valioliigasta on mielenkiintoinen ja vedonlyönnillisesti haastava ottelu Tottenhamin ja Sheffield Unitedin välillä. Tottenham on mennyt koko syksyn ikään kuin käsijarru päällä, kun taas Sheffield United on ollut sarjanousijoista iloisin yllättäjä. Pystyykö syksyn komeettajoukkue haastamaan nimekkään Spursin sen kotikentällä?

Tottenham onnistui viikolla Mestarien liigassa ja se kaatoi normaalisti kovan kotijoukkueen, Crvena Zvezdan vieraissa 0-4. Valioliigassa sijoitus on puolen välin paikkeille, eivätkä peliesitykset sen parempaan oikeutakaan. Viime viikonloppuna Spurs haki Evertonilta pisteen ottelussa, joka muistetaan vain André Gomesin karmeasta loukkaantumisesta. Mauricio Pocchettinolta ovat poissa maalivahti Hugo Lloris sekä tärkeä puolustaja Jan Vertonghen.

Sheffield United on suorastaan liekeissä. Viime viikolla Chris Wilderin ryhmä sai Burnleyn näyttämään todella avuttomalta. Joukkueelle ennustettiin vaikeaa kautta Valioliigassa, mutta sarjan toimivimpiin kuuluva puolustus pitää todella hyvin ja Wilderin systeemiä on vaikea avata. Kaiken lisäksi joukkueen terveystilanne on tällä hetkellä mainio – ainoastaan toppari John Eganin pelikunto tsekataan ennen ottelua.

Lyö vetoa ottelusta:

Perusluokkaa pitäisi kunnioittaa ja sitä Spursilla totisesti on. Silti houkuttelee yrittämään, että Sheff Utd saisi tästä pelistä jotain mukaansa. Tottenhamin on nimittäin parannettava, jos meinaa vieraat lyödä lauantaina. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Sheffield United +0.5 kertoimella 2,40.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO