Uskomaton nousu kuolleista Libertadoresin finaalissa! – punaisen kortin ottanut maalitykki rikkoi kirouksen

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Flamengo ja River Plate iskivät yhteen Copa Libertadoresin finaalissa lauantai-iltana Limassa. Flamengo voitti kamppailun lopulta maalein 2-1.

Etelä-Amerikan parhaaksi joukkueeksi viimeisten kuukausien aikana kutsuttu Flamengo lähti otteluun ennakkosuosikkina, vaikka River oli hallitseva Libertadoresin mestari voitettuaan ikimuistoisessa finaalissa viime vuonna paikallisvastustajansa Boca Juniorsin.

River sai finaaliin loistavan lähdön. Euroopassakin Atléticon ja Villarrealin paidassa pelannut Rafael Santos Borré vei argentiinalaiset johtoon vain vartin jälkeen. River oli muutenkin yllättävän vahva avausjaksolla, eikä Flamengo saanut näennäisestä painostuksestaan huolimatta mitään konkreettista aikaan.

River johti ottelua varsinaisen peliajan viimeiselle minuutille saakka, kunnes alkoi Gabigol-show. Ennen ottelun alkua Libertadoresin voittopokaalia poikkeuksellisesti koskenut Gabigol toi Flamengon tasoihin juuri ennen lisäaikaa ja iski brasilialaisten voittomaalin lisäajan toisella minuutilla. Internazionalesta lainalla Flamengossa pelaava 23-vuotias hyökkääjä juhli maaliaan villisti ilman paitaa ja sai lopulta punaisen kortin.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!