Valmentajanvaihdon vaikutukset vasta aukeamassa Jesse Joroselle – Brescia kovan haasteen edessä viikonloppuna

© Kuva: Juha Tamminen

Huuhkajien maalivahtitallin jäsen Jesse Joronen pääsee maaottelutauon jälkeen Serie A -joukkueessaan Bresciassa tutustumaan tarkemmin uuden päävalmentajan Fabio Grosson mukanaan tuomiin muutoksiin.

Brescian viime kaudella Serie B:n mestariksi ja pääsarjanousuun valmentanut Eugenio Corini sai lähtöpassit marraskuun 3. päivä Hellas Veronan vieraana kärsityn 1-2-tappion jälkeen. Tilalle tuli Grosso, jonka edellinen manageripesti päättyi juuri Hellas Veronassa ennen viime Serie B-kauden huipennusta. Pelaajana Italian 2006 maailmanmestaruusjoukkueessa sankarin viittaa kantanut Grosso, 41, on valmentajana Joroselle vielä tuntematon persoona.

– Meillä oli kolmet treenit ja peli. Siinä ei kauheasti vielä kerkeä näkemään, minkälainen valmentaja on. Kauhean moni valmentaja ei myöskään ala niitä muutoksia ensimmäisen viikon aikana ajamaan sisään.

– Varmasti enemmän näkee sitten kun palaa tältä maajoukkuereissulta, minkälaista jalkapalloa hän haluaa pelata ja mitä muutoksia hän haluaa tehdä, Kreikkaa vastaan maanantaina Suomen maalilla hienosti pelannut Joronen kertoi SuomiFutis-sivustolle.

Grosson manageridebyytti ei tuonut muutosta Brescian kurssiin, sillä ennen maaottelutaukoa pelattu kotiottelu Torinoa vastaan päättyi vieraiden 4-0-voittoon. Nyt neljän ottelun tappioputkessa oleva ja seitsemän Serie A -ottelua perätysten ilman voittoa pelannut Brescia ei helpottanut tilannettaan joutuessaan pelaamaan koko toisen puoliajan yhden miehen alivoimalla.

– Annettiin kaksi pilkkua ja saatiin punainen kortti ennen puoliaikaa, Serie A:ssa se ei helpota asioita yhtään, Joronen summasi.

Brescian Serie A -kausi jatkuu sunnuntaina 24.11. vierasottelulla AS Romaa vastaan. Ottelu näkyy suorana Ruudussa klo 15.50 alkaen.

Kimmo Mäkinen


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.