Veikkausliigasta tuttu valmentaja ottaa ohjat Ykkösen nousijajoukkueessa

© Kuva: Juha Tamminen

Kakkosen A-lohkon ylivoimaisesti päättyneellä kaudella voittaneen ja ensi kaudeksi Ykköseen nousseen Mikkelin Palloilijoiden uusi päävalmentaja on Juha Pasoja. Sunderlandiin Pohjoismaiden pelaajatarkkailijaksi siirtyneen Janne Wilkmanin tehtävässä korvaava Pasoja ja MP ovat tehneet vuoden mittaisen valmentajasopimuksen, jossa on optio myös kaudesta 2021.

MP:n puheenjohtaja Olli Heinikainen on tyytyväinen siitä, että Pasoja saatiin joukkueen päävalmentajaksi.

– Juha on todella mielenkiintoinen persoona, jolla on taustalla pitkä pelaajaura ja kokemusta myös maailmalta sekä pelaajana että valmentajana. Hänellä on hyvät näytöt päävalmentajana Jyväskylästä ja nyt hän pääsee näyttämään kykynsä täällä Mikkelissä, Heinikainen iloitsi MP:n sivuilla.

Viime kauden päätteeksi Kemi City FC:n Kakkoseen nostanut Pasoja, 42, aloittaa uuden ja mielenkiintoisen projektin intoa puhkuen.

Suomen A-maajoukkueessakin topparina pelannut Pasoja tunnetaan parhaiten JJK:sta, jonka päävalmentaja hän toimi kaudesta 2013 lähtien. Pasoja luotsasi kettupaitoja Veikkausliigassa viimeksi kaudella 2017.

– Innolla aloitan työt perinteikkäässä seurassa, joka vakuuttavan nousun jälkeen lähtee ryhdikkäästi hakemaan menestystä Ykkösestä.

– Vaikeahan tässä on vielä ennakoida mitään tavoitetta ennen kuin olen tutustunut pelaajiin ja joukkueeseen ylipäätään, mutta jokaista peliä lähdetään voittamaan ja hyvä sijoitus olisi olla kuuden parhaan joukossa.

– Joukkueen runko tulee pysymään samana ja sitten hätiköimättä hommataan vahvistuksia, jos ja kun tarvetta on. Haetaan tietysti pelaajia, jotka ominaisuuksiltaan täydentävät toisiaan.

MP kertoo, että joukkueen valmennus- ja taustaryhmä kootaan lähiviikkoina ja joukkueen rakentaminen on jo hyvässä vauhdissa. Pelaajasopimuksia tulevalle kaudelle on jo toistakymmentä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.