EM-karsinnat
Wales – Unkari
Tiistai 19.11. klo 21:45

Huuhkajien kannalta suotuisasti sujuneet EM-karsinnat päättyvät tiistaina, jolloin ratkotaan viimeiset varsinaiset lohkoista läpimennevät joukkueet. Tämän jälkeen on vielä vuorossa Nations League play offit, mutta itse kisojen lohkoarvonnat suoritetaan jo ennen niitä. E-lohkossa tilanne toisen jatkopaikan suhteen on todella mielenkiintoinen.

Lohkon voittava Kroatia on kisalippunsa jo lunastanut, mutta toisesta paikasta tulee vielä kina. Unkari, Wales ja Slovakia ovat lohkossa peräkkäin pisteen välein. Slovakia ottelee heikkoa Azerbaijania vastaan kotona ja on ottelussa hyvin todennäköinen voittaja. Jos Slovakia ottaa ottelustaan kolme pistettä, tarvitsevat sekä Wales että Unkari ottelusta voiton selvitäkseen suoraan kisoihin. Tällöin tasapelille ei jää mitään arvoa ja jos Slovakiasta kantautuu tietoja kotijoukkueen pärjäämisestä, voi peli muuttua hyvinkin avoimeksi.

Wales on minun papereissani näistä joukkueista vahvempi ja sen pelaajatilanne on myös edullisempi – esim. Gareth Bale ja Aaron Ramsey ovat tällä hetkellä molemmat pelikunnossa. Lisäksi Unkari ei ole näissä karsinnoissa ollut vieraspeleissään kovinkaan kummoinen. Unkarilta tärkeimmät poissaolijat ovat loukkaantunut Willi Orban sekä pelikieltoaan kärsivä Mihály Korbut.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun yllä on tällä hetkellä kosolti kysymysmerkkejä, mutta uskallan antaa tässä vaiheessa kevyen suosituksen runsasmaalisuudesta. Tämä vihje on siinä mielessä spekulatiivinen, että Slovakian kompuroidessa Unkarille riittää myös tasapeli jatkopaikkaan. Slovakia on kuitenkin niin suuri suosikki, että lähden suosituksella Ottelussa yli 2.5 maalia kertoimella 2,17.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO