Valioliiga
West Ham – Tottenham
Lauantai 23.11. klo 14:30

Valioliigan varmasti mielenkiintoisin kamppailu tänä viikonloppuna pelataan West Hamin ja Tottenhamin välillä – eikä vähiten sen takia, että Spurs antoi tällä viikolla potkut Mauricio Pocchettinolle ja palkkasi tilalle työttömyyskortistossa lähes vuoden viruneen José Mourinhon. On vielä arvoitus, mitä tästä liitosta seuraa pelillisesti, mutta markkinointimielessä tempaus on varmasti vailla vertaa. Tosin miehelle tehty pitkä sopimus tuntuu uhkarohkealta.

West Hamilla on omat vaikeutensa, eikä Manuel Pellegrini voi olla omasta työpaikastaan täysin varma. Voitoton putki Valioliigassa on kestänyt jo kuusi ottelua, ja ykkösvahti Lukasz Fabíanskin poissaolo on tuonut lisää harmaita hiuksia. Roberto Jimenez jatkaa maalissa, vaikka otteet eivät ole vakuuttaneet yhtään. Hammers on saanut sairastuvalta lisää väkeä treeneihin, mutta lopullinen kokoonpano määritellään pelipäivänä. Menestyspaineet kovenevat sitä mukaa, kun joukkue putoaa sarjataulukossa alemmas.

Päivän isoin kysymys on, onko The Special One onnistunut taukonsa aikana päivittämään pelikirjaansa. Manchester Unitedissa puolustuksen järjestely sujui hyvin, mutta hyökkäyssuuntaan Josén taktiikka jätti paljon toivomista. Tällä hetkellä Tottenhamissa on kuherruskuukausi päällä, mutta portugalilainen ei ole henkisesti helppo johtaja kaikille pelaajille. Huonompaankaan suuntaan Spurs tuskin menee, sillä joukkue ei ole näyttänyt hyvältä oikein missään vaiheessa kautta. Potentiaalia kyllä pitäisi olla edelleen. Myös Spursilta puuttuu ykkösvahti, kun Hugo Lloris on edelleen loukkaantuneena. Lisäksi ainakin Jan Vertonghen on poissa.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelussa edetään luultavasti aluksi tunnustellen, enkä usko mihinkään hillittömään ilotulitukseen. Kumpikaan ei ainakaan halua hävitä ottelua ja siksi riskejä vältellään. Vaikean vedonlyöntikohteen kevyt vetosuositus menee vähämaalisuuden puolesta: Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,50.

LYÖ VETO

tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta n tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

LYÖ VETO