Ajax pitää päävalmentajastaan tiukasti kiinni – ”Se ovi pysyy toistaiseksi suljettuna”

© Kuva: Getty Images

Ajax ei aio luopua päävalmentajastaan Erik ten Hagista helpolla.

Joulukuussa 2017 Ajaxissa aloittanut ten Hag, 49, johdatti amsterdamilaiset viime kaudella Mestarien liigan välieriin ja Hollannin tuplamestaruuteen.

Hän on ollut jo jonkin aikaa yhdistettynä muihin Euroopan suurseuroihin, kuten Bayern Müncheniin, joka antoi päävalmentajan tehtävänsä loppukaudeksi Hans-Dieter Flickille.

Huhujen mukaan Bayern tavoittelee hollantilaisluotsia myös ensi kesällä. Ten Hag on jo aiemmin urallaan toiminut Bayernin kakkosjoukkueen käskyttäjänä.

Ajaxin urheilutoimenjohtaja Marc Overmars kertoi kuitenkin De Telegraafin haastattelussa, että hän aikoo taistella ten Hagista.

– Ten Hag saattaa hyvinkin jäädä tänne vielä ensi kaudeksi.

– En todellakaan päästä häntä vielä, vaikka tiedän, että hän on monien Euroopan suurseurojen listalla. Se ovi pysyy toistaiseksi suljettuna.

Ten Hagin solmi Ajaxin kanssa ennen tätä kautta jatkosopimuksen, joka ulottaa kesään 2022. Amsterdamilaisseura johtaa 18 pelatun ottelun jälkeen Hollannin Eredivisietä, mutta Mestarien liigassa Ajax jäi alkulohkossaan kolmanneksi ja putosi siten Eurooppa-liigaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.