Mestarien liiga
Bayer Leverkusen – Juventus
Keskiviikko 11.12. klo 22:00

Keskiviikon UCL-nosto tulee D-lohkosta, jossa sävelet ovat selvät: Juventus on jo varmistanut lohkovoiton, kun Bayer Leverkusen taas yrittää ottaa pisteitä ja toivoo samalla Atletico Madridin kompuroivan kotonaan Lokomotiv Moskovaa vastaan. Kova urakka ja skenaario, mutta Juventus antaa tämän illan otteluun hieman tasoitusta.

Leverkusen hävisi kolme ensimmäistä lohko-otteluaan ja heräsi taistelemaan jatkopaikoista vasta otettuaan voitot Atleticosta ja Lokomotivista. Leverkusen on ollut hyvässä iskussa myös Bundesligassa, sillä viimeisissä otteluissa ovat kaatuneet Bayern München sekä Schalke. Lukas Hradecky jatkanee maalilla hyvien esitysten jälkeen. Poissa Leverkusenilta ovat loukkaantuneet Joel Pohjanpalo ja Mitchell Weiser.

Juventus on siis jo varma jatkoonmenijä, eikä Maurizio Sarrin suojateilla ole tässä ottelussa panosta. Sarrilla on käsissään jonkunlainen liuta poissaoijoita ja lisäksi tässä ottelussa on odotettavissa voimakasta rotaatiota. Niinpä harvemmin kentälle pääsevät pelaajat voivat saada näyttömahdollisuuksia. Kyllä Juventus silti säällisen kokoonpanon jalkeille saa ja joukkue voi pelata paineettomasti.

Lyö vetoa ottelusta:

Motivoitunut ja nousukuntoinen Leverkusen on tässä epäilemättä suosikki ja annan myös kevyen tipsin kotivoitosta, vaikkei maistuvuus nyt rehellisesti sanoen ihan huippuluokkaa olekaan. Hyvä viihdeveto silti on kyseessä – vetosuositus on Leverkusen voittaa ottelun kertoimella 2,03.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 20-25 euron talletuksen heti tuplana tilille. Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO