Serie A
Bologna – Atalanta
Sunnuntai 15.12. klo 16:00

Sunnuntain Serie A -nostona on lievässä laskusuhdanteessa pelaavan Bolognan ja historiallisen Mestarien liigan jatkopaikan viikolla kairanneen Atalantan välinen ottelu. Isäntien haasteena on löytää tekemiseensä tasaisuutta ja johdonmukaisuutta, kun taas vierailla suurin työ on palata maan pinnalle mahtavan UCL-menestyksen jälkeen.

Bologna kärsi viime viikonloppuna AC Milanille tappion pitkälti puolustuksen leväperäisyyden vuoksi. Ylöspäin joukkue luo tontteja aivan hyvin ja hieman paremmalla onnella olisi ainakin kotona osumia tullut enemmän kuin nyt nähdyt 11 kappaletta. Siniša Mihajlovićin joukkue on joka tapauksessa parempi kuin sarjasijoituksensa voisi kertoa. Poissa tästä ottelusta Mihajlovicilta ovat Mitchell Dijks sekä Roberto Soriano.

Atalantan 0-3 vierasvoitto Shaktar Donetskista oli komea ja päätti upealla tavalla joukkueen apeasti alkaneen UCL-lohkovaiheen. Bergamolaisten tulivoima on todella kovaa sorttia ja tulee tarjoamaan kannattajilleen vielä iloisia hetkiä kauden aikana. Viikko-ottelu varmasti aiheuttaa joukkueelle ylenmääräistä rasitusta ja on mahdollista, että ilmassa on jonkunlaista menestyskrapulaa. Vierailta puuttuvat muonavahvuudesta loukkaantuneet Duván Zapata ja Josip Iličić.

Lyö vetoa ottelusta:

Atalanta on materiaalietunsa ja itseluottamuksensa ansiosta ottelussa suosikki, mutta Bolognalla on kieltämättä tässä ottelussa iskun paikka. Näillä vetomarkkinoilla on pakko tarttua tasoitukselliseen kotikertoimeen – tasurikin siis riittää lunastukseen. Vetosuositus on Aasialainen tasoitus, Bologna +0.5 kertoimella 1,90.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO