© Kuva: Getty Images

Bournemouth – Liverpool: Isännät siipirikkoisena Poolia vastaan

Valioliiga
Bournemouth – Liverpool
Lauantai 07.12. klo 17:00

Lauantaina jatketaan myös kiivaalla tahdilla Valioliigan tahkoamista. Otan noston Bournemouthin ja Liverpoolin välisestä kohtaamisesta. Joukkueet lähtevät päivän otteluun hyvin erilaisista lähtökohdista: isännät ovat neljän ottelun tappioputkessa, kun taas Liverpoolille ei tällä hetkellä löydy Valioliigassa pysäyttäjää. Isäntiä vastustaa myös kokoonpanotilanne, sillä lasaretissa on totisesti tungosta.

Bournemouth kärsi viikolla tappion Crystal Palacea vastaan, vaikka Palacelta lensi Mamadou Sakho pihalle jo 20 minuutin pelin jälkeen. Eddie Howen suojatit pitivät palloa, mutta olivat tehottomia. Bournemouthin karmaiseva poissaolotilanne ei helpota Howen urakkaa yhtään ja lisäksi lainamies Harry Wilson ei saa pelata Liverpoolia vastaan. Howe yrittänee saada kentälle puolustusvoittoisen kokoonpanon ja yrittää horjuttaa Poolin alakertaa vastaiskuilla.

Liverpool saa pelikieltonsa kärsineen maalivahti Alissonin takaisin tolppien väliin. Kokoonpanotilanne on muutenkin hyväksyttävällä tolalla Jürgen Kloppin valtakunnassa. Pool riepotteli viikolla paikallispelissä Evertonia mielin määrin mutta puolustus ei pitänyt taaskaan ja Everton pääsi tekemään kaksi osumaa. Poolin käsittämätön tulivoima tosin antaa puolustuksen uinahdukset anteeksi kerta toisensa jälkeen.

Lyö vetoa ottelusta:

Liverpool on jättisuosikki lauantaina vieraissakin. Otan vetosuositukseksi tasoitusvedon, jolla lunastamme, jos Pool voittaa vähintään kahdella maalilla. Vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Liverpool -1.5 kertoimella 2,18.

Betsson tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta Betssonin 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.