Championship
Charlton – Hull
Perjantai 13.12. klo 21:45

Championship potkaistaan käyntiin jo perjantaina ja perjantaipelistä Charltonin ja Hullin välillä otetaan nosto. Illan vastustajat ovat taulukon puolivälin alla, mutta alkukauden tarinat ovat joukkueiden välillä hieman erilaiset. Charlton on tällä hetkellä lähinnä vapaassa pudotuksessa, kun Hullilta taas playoff-paikat tuntuvat kirpoavan käden ulottuvilta.

Charltonia veikattiin yleisesti ennen kautta kilvoittelemaan sarjassa säilymisestä, mutta alkukaudesta Lee Bowyerin joukkio näytti ennustuksille pitkää nenää ja oli muutaman kierroksen jälkeen sarjataulukossa hyvinkin korkealla. Viime viikot ovat olleet todella kammottavia tulosten valossa ja loukkaantumisetkin vaivaavat. Viikolla Charlton pelasi kotipelin Huddersfieldiä vastaan. Peli näytti päättyvän maalittomaan tasapeliin, kunnes Huddersfield paukkasi voittomaalin yliajalla. Tästä kolhusta on paha nousta, mutta yritettävä on.

Hull pelasi puolestaan viikolla Leedsiä vastaan vieraissa. Grant McCannin miehistö sinnitteli yli tunnin mukana, mutta loppupuolella selkeästi vahvempi Leeds teki kaksi maalia ja vei ansaitut pisteet. Leedsiä vastaan esitys oli verrattain mainio, mutta pahimmillaan satamakaupungin poikien kyläilyt tuottavat hyvin puolivillaisia esityksiä. Tässä ottelussa Hull on suosikki, mutta kuinka suuri sen suosikkiasema on?

Lyö vetoa ottelusta:

Näillä kertoimilla kummankaan joukkueen voitosta ei tee mieli laittaa vetoa, mutta vähämaalisuudesta voisi löytyä ideaa. Charlton ei tätä nykyä saa aikaiseksi hyökkäyspäässä liikoja, eikä Hull ole viime vieraspeleissään miltään jyrältä näyttänyt, vaikka kauden mittaan maaleja onkin syntynyt. Kevyt vetosuositus on Ottelussa alle 2.5 maalia kertoimella 2,03.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO